Witgoed Voordelig: Dé witgoed outlet van Nederland

Op zoek naar een outlet met witgoed? Kom naar onze witgoed outlet! Nergens vind je witgoed dat gunstiger is geprijsd dan bij Witgoed Voordelig. Het loont om bij ons te winkelen! Op zoek naar een nieuwe koelkast, vaatwasser of magnetron? We hebben alle soorten witgoed voor de keuken en badkamer/waskamer. Wanneer kom jij voordelig witgoed shoppen in onze winkel?

Voordelig witgoed voor de keuken

Op zoek naar voordelig witgoed voor de keuken? In de categorie koelkast hebben wij de best geprijsde Amerikaanse koelkasten, combi-koelkasten, inbouw koelkasten, mini-koelkasten, tafelmodel-koelkasten en wijnkoelkasten. Ook vriezers hebben wij in de vorm van vrieskasten, tafelmodel-vriezers, mini-vriezers en vrieskisten. Een echte koelkasten outlet, dus! Zoek je nog meer witgoed voor de keuken? We hebben ook verschillende fornuizen, magnetrons, ovens en vaatwassers.

Goedkoop witgoed kopen van super kwaliteit

Het outlet witgoed op de website is verkrijgbaar in verschillende condities: nieuw, B-merk of jong-gebruikt. Je krijgt dus altijd apparaten die in goede staat verkeren, maar dan voor een geweldige prijs. Bij de jong-gebruikte artikelen wordt altijd netjes aangegeven of en waar precies gebruikerssporen zich bevinden. Vaak zijn deze niet eens aanwezig en heb je dus praktisch een nieuw product. Feit blijft wel dat dit product aan heeft gestaan en enkele keren is gebruikt. Het is immers wel 2e hands witgoed. B-keus producten zijn kwalitatief sterke producten die minder bekend zijn (minder grote fabrikant). Nieuw hoeven we niet uit te leggen, dit is gewoon nieuw!

Ook A-merk witgoed voor de laagste prijs

Liever geen B-merk, maar een bekend A-merk zoals:

  • Miele
  • Bosch
  • Samsung
  • Siemens
  • Whirlpool
  • LG
  • AEG
  • En nog veel meer

Het witgoed uit ons assortiment van deze A-merken zijn tevens beschikbaar in nieuwstaat (12 maanden garantie), jong-gebruikt / refurbished (6 maanden garantie) en B-keus (12 maanden garantie).

Goedkope wasmachines en drogers

Wasmachine of droger kapot? Bij Witgoed Voordelig heb je binnen een mum van tijd een nieuwe. Daarvoor hoef je niet eens diep in de buidel te tasten. Afhankelijk van je wensen en eisen aan het nieuwe, 2e-hands of B-merk apparaat hebben wij verschillende apparaten in het assortiment, van verschillende prijsklassen. Zo ben je met een tweedehands wasmachine stukken voordeliger uit dan met een nieuw product. Ook de B-merken zijn vaak verrassend sterk geprijsd, kijk daar ook zeker even bij!

Wat betekent B-keus en refurbished?

Onze producten zijn nieuw, refurbished of B-keus. Wat houdt B-keus en refurbished in? Bij een B-keus apparaat krijg je een ongebruikt apparaat met lichte cosmetische schade, bijvoorbeeld wat kleine krasjes of deukjes. Het product is echter verder nieuw en ongebruikt. Hier krijg je ook gewoon 12 maanden garantie op. Jong-gebruikte artikelen zijn niet langer dan 30 dagen gebruikt door een consument en kunnen lichte gebruikssporen bevatten. Wij reviseren en reinigen de apparaten volledig voordat wij deze in de verkoop doen. Op deze artikelen geven wij 6 maanden garantie.

Topservice van de witgoed outlet

Als je outlet witgoed koopt van Witgoed Voordelig, ben je verzekerd van een goede service. Zo hebben wij een gratis bezorgservice binnen Nederland, kun je witgoed gratis retourneren, tillen we het product gratis naar boven, sluiten we het gratis voor je aan en nemen we je oude witgoed gratis weer voor je mee. Heel veel gratis, dus! Alleen het product is (bijna) niet gratis. Daarover gesproken: betalen kan via de pin of contant.

 

Vragen over één van de producten? Neem dan gerust contact op. We helpen graag!