Tweedehands wasmachine kopen? Witgoedvoordelig.nl!

Als je op zoek bent naar een tweedehands wasmachine, of andere scherp geprijsde witgoedartikelen, dan ben je bij Witgoed Voordelig aan het goede adres. Zoek jouw nieuwe, B-keus of refurbished wasmachine uit via onze webshop of maak een afspraak en kom langs op locatie! 

Witgoed outlet van 500 m2!

Online shoppen is natuurlijk hartstikke handig, maar als je liever jouw nieuwe apparaat liever even van tevoren bekijkt in onze winkel in Badhoevedorp, dan ben je uiteraard meer dan welkom! Onze showroom beslaat ruim 500 m2 met zeer scherp geprijsde witgoed. Die tweedehands wasmachine vind je zeker bij onze witgoed outlet, compleet gereviseerd en gereinigd, mét 6 maanden garantie! 

Ook nieuw witgoed voor de laagste prijs

Je hoeft niet per se voor 2e-hands witgoed of refurbished witgoed te kiezen, trouwens… Ook hagelnieuw witgoed bieden wij bij Witgoed Voordelig aan voor de laagste prijs. Hebben wij het dan over vage merken die niemand kent en die je nergens kunt krijgen? Nee, integendeel! We richten ons juist op de bekende A-merken, de echte topmerken, zoals Miele, Bosch, Siemens, Samsung, Whirlpool, LG, AEG en nog veel meer. De kans is groot dat je die tweedehands wasmachine laat staan en gewoon naar huis gaat met een spiksplinternieuw apparaat! 

Grote wasjes, kleine wasjes… 

Gooi ze in de wasmachien! Het maakt niet uit hoeveel wasjes je draait met één van onze wasmachines. Je hebt keuze uit de nieuwste modellen die erg zuinig wassen. Dus of je nu ladingen grote wasjes hebt of wanneer je met spoed een miniwasje moet draaien, het kan allemaal met een wasmachine uit de wasmachine outlet van Witgoed-Voordelig. En dat voor zo’n geweldige prijs! 

Garantie op wasmachines 

Omdat wij wasmachines in verschillende condities aanbieden, verschillen ook de garantieperiodes. Bij sommige producten geldt nog de fabrieksgarantie, dit kan verschillen per product. Dit wordt zowel in de webshop als in de showroom netjes aangegeven. Refurbished apparaten zijn (bijvoorbeeld) tweedehands wasmachines die door ons volledig zijn gereviseerd en gereinigd. Hier geven wij 6 maanden garantie op. De nieuwe producten (nieuw in verpakking) en B-keus witgoed worden allemaal verkocht met 12 maanden garantie. 

Combineer je wasmachine met een droger

Wist je dat we naast een wasmachine outlet ook een wasdroger outlet zijn? Upgrade je oude droger en neem direct een nieuwe mee als je onze showroom bezoekt. Uiteraard kunnen we ook een nieuwe (of B-keus, of refurbished) droger voor je bezorgen! Het bezorgen, plaatsen en aansluiten doen we allemaal gratis en voor niets. Ook nemen we je oude drogertje gewoon weer mee. Je hoeft nergens aan te denken! Geniet ook van je nieuwe wasmachine en droger van Witgoed Voordelig en bestel vandaag nog!