Wasmachines

Als je toe bent aan een nieuwe wasmachine, wil je niet te veel betalen. Het liefst geef je helemaal geen cent uit en wenste je dat de trouwe wasmachine nooit kapot zou gaan, maar dat kan helaas niet. Wat wel kan, is slim shoppen en naar onze wasmachine outlet komen! We hebben nieuwe wasmachines, tweedehands wasmachines (refurbished) en B-keuze wasmachines. Naast wasmachines hebben we nog veel meer apparaten in onze witgoed outlet. Wees slim, shop goedkoop en kom naar onze showroom in Badhoevedorp!
Wasmachine outlet van 500 m2
Al onze 2e-hands witgoed, nieuwe witgoed en B-keus witgoed is verkrijgbaar via de webshop. Je kunt dus in alle rust thuis je nieuwe apparaten uitzoeken, maar we kunnen ons voorstellen dat je ook graag even het witgoed in het echt wil bewonderen! Geen enkel probleem, in onze showroom van meer dan 500 m2 kun je in alle rust en ruimte het gehele aanbod van de wasmachine outlet bekijken. Vergeet niet om ook even onze wasdroger outlet te bekijken, met heel veel drogers voor een waanzinnig lage prijs!
Conditie van het witgoed
In de showroom en in de webshop van Witgoed Voordelig vind je voornamelijk nieuw witgoed van A-merken zoals Bosch, Miele, AEG, LG, Whirlpool, Samsung, Siemens en nog veel meer, tegen de laagste prijs! Naast de A-merken bieden we ook supergoede B-keus witgoed aan, dat zijn apparaten die nog nieuw en ongebruikt zijn, maar lichte cosmetische schade vertonen. Niet meer de mooiste, maar nog steeds de beste. Daarnaast bieden we ook nog tweedehands witgoed aan, dit is refurbished (geheel gereviseerd) witgoed dat niet langer dan 30 dagen is gebruikt. Wat je ook kiest bij ons, je zit altijd goed!
De service van Witgoed Voordelig
Naast steengoede apparatuur bieden we ook een ijzersterke service aan. We brengen met liefde jouw nieuwe witgoed naar je toe. Gratis thuisbezorgd bovenop de laagste prijs! Ook plaatsen we het apparaat en sluiten we het aan voor je, helemaal voor niets. Een kleine moeite voor ons, een groot plezier voor jou. Heb je oud witgoed? Dat nemen we kosteloos mee. Ideaal! Toch niet zo tevreden over je aankoop? Dan kan je deze gratis retour sturen.
Onze openingstijden
Graag onze showroom bezoeken om eens rustig rond te snuffelen? Gezellig! Ons bezoekadres is Sloterweg 186 in Badhoevedorp. Vergeet niet om een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je naar binnen mag (in verband met te veel mensen in een ruimte). Bekijk hieronder onze openingstijden en wie weet, zien we je binnenkort in de showroom!

Openingstijden:
Maandag: 12:00 tot 18:00
Dinsdag t/m donderdag: 10:00 tot 18:00
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag & zondag: 11:00 tot 18:00

Toont alle 4 resultaten