“Alles over garantie.”

Garantie en omruilen, ook bij WitgoedVoordelig!

We gaan er niet van uit, maar het kan gebeuren dat er iets mis is met uw artikel. In alle gevallen gaan we ons best doen dit voor u op te lossen. Neem voor garantie contact op met onze klantenservice. Dit kan via telefoon, Whatsapp. Houdt uw ordernummer of factuurnummer bij de hand, die hebben we nodig om u snel te kunnen helpen. Stuurt u een email of chat en bent u in de gelegenheid een foto of video mee te sturen, dan helpt dit. Om het gemakkelijker voor u te maken hebben wij een garantie formulier op de webshop, door de formulier in te vullen kunnen we u nog sneller helpen.

Helaas kunnen we niet op ieder artikel dat we verkopen lange standaard garantieperiode geven. Bij deze artikelen krijgt u vaak een flinke korting, maar dan wel met een kortere maar heel redelijke garantietermijn. Ook bij producten waarvan redelijkerwijs een andere garantieperiode mag worden verwacht, kan een afwijkende garantieperiode worden gehanteerd. Maakt u zich geen zorgen, bij deze

producten staat de afwijkende garantieperiode duidelijk en expliciet bij het product vermeld (ook op uw factuur).

Heeft u verdere vragen over onze garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag.

14 dagen bedenktermijn

We zien natuurlijk graag dat u tevreden bent met uw bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat u net uw online-aankoop heeft gedaan, maar u toch begint te twijfelen over uw aankoop. Misschien is het bestelde artikel toch net niet in de juiste kleur, of had u achteraf toch liever een ander model besteld. In dat geval is het goed om te weten dat u uw bestelling binnen een periode van 14 dagen aan ons mag terugsturen.

Wanneer mag u terugsturen:

• Terugsturen kan binnen 14 dagen na aankoop. Bij een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum

• Het artikel is compleet

• Het artikel is niet gebruikt

• Het artikel zit in de (voor zover redelijkerwijs mogelijk) originele en beschermende verpakking

Een garantie aanvraag indienen

Wanneer u gebruikt wilt maken van uw garantie, vult u dan aub onderstaand formulier zo goed mogelijk in. De afhandeling van uw garantie kan dan correct en snel afgehandeld worden.

*Upload indien mogelijk ook foto’s van het defect. Dit is niet verplicht, maar helpt om het defect te verduidelijken.