“Hoe werkt de betaling.”

U kunt op bijna elke gewenste manier betalen.

Online bestellen bij WitgoedVoordelig is nu extra makkelijk, omdat u de keuze heeft uit verschillende manieren om uw bestelling te betalen: vooraf en direct bij afname. Voor het gemak zetten we alle mogelijkheden even op een rijtje:

 

iDeal

Met iDeal is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken via uw eigen bank. Groot voordeel van deze manier is dat u met een paar klikken kunt betalen en dat wij uw bestelling direct aan u kunnen uitleveren als deze op voorraad is.

Het betalen met iDeal werkt als volgt:

– Kies voor iDeal betalen wanneer u gaat afrekenen. U kunt direct uw bank selecteren.

– Nadat u op de knop ‘bestelling plaatsen’ heeft gedrukt, wordt u automatisch naar de beveiligde iDeal- pagina van uw eigen bank gestuurd.

– Op deze iDeal-pagina staan de betalingsgegevens al klaar. Controleer of het te betalen bedrag klopt.

– Wanneer alles klopt kunt u de betaling uitvoeren.

– Is uw betaling succesvol is verwerkt, dan wordt u teruggestuurd naar onze website en kunt u zien dat uw bestelling is betaald.

– Binnen enkele minuten ontvangt u een orderbevestiging via e-mail.

– U bent klaar, we gaan uw bestelling in behandeling nemen.

iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor klanten met een Nederlandse bank.

 

Betalen met Paypal

Als je een Paypal-account hebt, kun je bij ons ook met Paypal betalen. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode Paypal en je wordt direct na het plaatsen van je bestelling doorgeleid naar de Paypal website. Paypal is ook een prima optie wanneer je met creditcard wil betalen. Voor meer informatie over betalen met Paypal vind je op de website van Paypal.

 

Betalen met Credit Card (Visa, MasterCard etc.)

Betaal nu ook eenvoudig, snel en veilig met uw Credit Card. We ondersteunen momenteel Visa, MasterCard en Maestro. De transactie verloopt via onze betaalprovider, uw creditcardgegevens worden dan ook niet in onze webshop opgeslagen. Bezoek voor meer informatie over uw creditcard de website van uw creditcardprovider.

 

BTW teruggave voor kopers buiten de EU

Momenteel is het niet mogelijk om bij ons BTW-vrij producten te verkrijgen wanneer u van buiten de EU

wenst te kopen.

 

Betalen onder rembours

Het is niet mogelijk om je bestelling af te rekenen onder rembours aan de bezorger.