2e-hands witgoed kopen? Dat kan bij Witgoed Voordelig!

Is je vaatwasser, wasmachine, magnetron of een andere vorm van witgoed kapot en wil je graag voordelig en snel een nieuwe? Dat kan! Bij Witgoed-Voordelig kan je terecht voor al je nieuwe, 2e-hands (refurbished) en en B-keus witgoed. De best geprijsde witgoed outlet van Nederland met een geweldige service, dat is Witgoed Voordelig! 

2e-hands wasmachine, droger of wasdroger?

Heb je het wel eens gehad dat de wasmachine, droger of misschien wel je combi wasdroger het nét begeeft als je ‘m het allerhardste nodig hebt? Die ene keer vlak na de vakantie met jullie drie kinderen, toen je een berg was weg te werken had. Je was net lekker op weg toen je wasmachine geen zin meer had. Waar haal je snel en voordelig een nieuwe vandaan? Bij Witgoed Voordelig, natuurlijk! In onze witgoed outlet vind je nieuwe wasmachines, B-merk wasmachines en 2e-hands wasmachines

Voor 2e-hands witgoed, zit je hier goed! 

Naast de wasmachine outlet en de droger outlet vind je in het assortiment ook 2e-hands, refurbished witgoed voor de keuken. Wat dacht je van een prachtige oven? Gas, inductie, elektrisch of keramisch. Net zoals bij de wasmachines en drogers kun je kiezen uit nieuwe producten, 2e-hands producten (jong-gebruikt) of B-merk producten. Heb je altijd al een mooi groot fornuis willen hebben? Dan is dit je kans! Naast fornuizen bieden we ook ovens en vaatwassers aan, inbouw of losstaand. Je ziet: voor 2e-hands witgoed, zit je hier goed! 

Nieuwstaat of zo goed als nieuw witgoed 

Bij Witgoed Voordelig verkopen we witgoed in nieuwstaat, zo goed als nieuw of refurbished apparaten (wanneer het om 2e-hands witgoed gaat). In nieuwstaat krijg je gewoon een nieuw product in originele verpakking, hier zit 12 maanden garantie op. Bij B-keus apparatuur bieden we ongebruikt witgoed aan met lichte cosmetische schade, zoals een klein krasje of deukje. Ook op deze producten zit 12 maanden garantie! Refurbished artikelen zijn 2e-hands witgoed apparaten die door ons geheel zijn gereinigd en gereviseerd. We geven op deze producten 6 maanden garantie. Niet goed? Dan lossen we het netjes op.

Geweldige service voor een geweldige prijs

Voor het witgoed betaal je nooit teveel bij ons, maar wij gaan wel tot het uiterste om een geweldige service te leveren. Koop je bij Witgoed Voordelig, dan profiteer je van de volgende voordelen: 

  • Gratis bezorging (binnen Nederland)
  • Gratis naar boven tillen
  • Gratis plaatsing 
  • Gratis retour (binnen 14 dagen)
  • Gratis oud witgoed meenemen

Wil je jouw nieuwe apparaat op een bovenverdieping hebben of geplaatst en aangesloten hebben? Dan doen we dat graag voor je. Geef dit wel even aan bij je bestelling, dan kunnen we er rekening mee houden. Het retourneren kan natuurlijk altijd gratis binnen 14 dagen, hier hoef je ook geen reden voor op te geven. En je oude witgoed nemen we gratis voor je mee, dit hoef je ook niet aan te geven bij de bestelling!